“Držte sa pri basketbale a makajte” odkazuje mladým nádejám talentovaný Daniel Blaško

0
Predstavujeme mládežníckych odchovancov, ktorí dostali v tejto sezóne šancu predstaviť sa aj v najvyššej mužskej basketbalovej súťaži.
Začíname výborným strelcom, Danielom Blaškom, ktorý v súčasnosti nastupuje za družstvá juniorov, mladých mužov a extraligy.
  1. Predstav sa svojim fanúšikom. 

Volám sa Daniel Blaško vyrastal som v Kežmarku, ale rodičia pochádzajú zo Svitu a, keď mi odbilo 12 rokov presťahovali sme sa do Svitu. Mám 17 rokov a basketbal som začal hrať, keď som mal 6. Momentálne hrávam za Extraligový a juniorský tím Svitu na pozícii 2.

2.Bol to tvoj sen, hrať za extraligový tím tvojho klubu Iskra Svit?

Keď som bol menší vždycky som pozeral na tých veľkých hráčov v mužskom tíme a sníval som kedy už tam budem aj ja a momentálne už, aj proti ním hrám, čiže je to taký malý splnený sen, ale chcem sa dostať do bodu kedy môžem  zarábať tým, čo ma najviac baví.

  1. Čo pre teba znamená, že si dostal šancu v mužskom A tíme a máš možnosť trénovať a hrať pod kvalitným trénerom Melescenkom?

  Trénovať pod trénerom Meleščenkom je veľká príležitosť sa zlepšiť keďže je to najkúsenejši tréner a veľmi veľa toho dosiahol ako hráč aj, ako tréner. Dovolím si povedať, že asi najviac z všetkých, čo kedy hrali na Slovensku.

4. Odkaz pre mladých začínajúcich basketbalistov.

Odkazujem mladým hráčom, aby sa držali basketbalu a, aby makali a určite sa Vám raz tvrdá práca vráti a hlavne sa zabávajte basketbalom.