NAŠI CHLAPCI NA REPREZENTAČNOM ZRAZE KATEGÓRIE U16 V BRATISLAVE🇸🇰🏀

0

➡️Traja naši hráči sa počas víkendu zúčastnili reprezentačného zrazu kategórie U16, ktorý sa uskutočnil v Bratislave. Tri dni tréningov, v konkurencii najlepších hráčov na Slovensku z ročníkov 2008 a 2009, pod vedením hlavného trénera reprezentácie Slovenskej republiky U16, Karola Wimmera. 

➡️Z nášho klubu dostali pozvánku hráči narodení v roku 2008, Lukas Kubala a Samuel Kokavec a najmladší hráč, ročníka 2009, rozohrávač, Samuel Ivanko. Lukas Kubala so Samom Kokavcom hrávajú pravidelne v našom klube v kadetskej kategórii U17 a v juniorskej kategórii  U19. Samo Ivanko nastupuje za kategóriu starších žiakov U15 a za kadetov U17.

🔵Zhodnotenie prvej reprezentačnej skúsenosti nášho krídelníka, Samuela Kokavca: „Na reprezentačný zraz prišlo v piatok 24 hráčov kategórie U16, približne okolo 10:30. Tréner nám pred tréningom povedal, čo od nás čaká, a že 10-ti hráči pôjdu po prvom tréningu domov. Rozcvičili sme sa a okolo 11:00 sme s veľkou motiváciou presvedčiť trénerov, začali prvý tréning. Tréning sme začali s precvičovaním ballhandlingu a pokračovali s pripravovaním sa na rôzne herné situácie v zápase. Na konci nám odmerali našu výšku a wing-span (rozpätie rúk). Prvý tréning na zraze celkovo trval až 4 hodiny (cca do 15:00). Po tréningu tréner prečítal mená hráčov, ktorí išli zo zrazu domov. My ostatní sme sa išli následne ubytovať na hotel a mali sme oddych do ďalšieho tréningu, ktorý bol na programe o 19:00. Po druhom tréningu nás čakala výborná večera. Podobne to prebiehalo aj na ďalší deň zrazu, v sobotu. V nedeľu bol deň odchodu, a tak sme mali iba jeden tréning o 9:00, po ňom sme išli na obed, rozlúčili sme sa s trénermi a ostatnými hráčmi a s novými skúsenosťami sme išli domov. Sme vďační za túto možnosť, ktorá nám dala ďalšiu motiváciu, aby sme na sebe pracovali na tréningoch ešte tvrdšie.“ 

🔥Chlapcom ďakujeme za vzornú reprezentáciu klubu ISKRA SVIT a mesta SVIT. A držíme palce v ďalšej práci !🇸🇰💙💛👏🏼