KADETI ODŠTARTUJÚ LIGU GOLD U17 NA DOMÁCEJ PALUBOVKE VO SVITE 🏀

0

Naše kadetské družstvo vedené hlavným trénerom Nikolom Maslarevićom a asistentom Milošom Ivanom, postúpilo z kvalifikačných turnajov do skupiny GOLD U17 (8 najlepších kadetských tímov na Slovensku). Svoje pôsobenie v tejto súťaži odštartujú chlapci už túto sobotu v domácej ISKRA ARÉNE, v ktorej privítajú tím, z klubu Akapo Lučenec. S tímto tímom sa chlapci stretli aj v kvalifikácii, v zápase po dobrom výkone síce neuspeli, ale máme na čom stavať a v sobotu Lučencu nebudeme chcieť dať nič zadarmo. Veríme, že sa chlapcom podarí úspešne odštartovať skupinu GOLD U17, a že ich v hojnom počte prídete podporiť. Vstup na všetky mládežnícke zápasy je voľný! Tak neváhajte a príďte fandiť našej talentovanej mládeži spod Tatier. 

🟡Zhodnotenie kvalifikačných turnajov U17 hlavným trénerom, Nikolom Maslarevićom: “Kvalifikačné turnaje v kadetskej kategórii o GOLD LIGU U17 sme úspešne absolvovali a tým sme splnili náš prvý cieľ v tejto sezóne. Som spokojný s tým, ako sa naše družstvo správalo a hralo na obidvoch turnajoch (v Lučenci a vo Svite). Počas leta sme tvrdo pracovali a toto je naša odmena. Hráčom a kolegom v klube gratulujem k dosiahnutému výsledku. Čaká nás veľa práce a ja verím, že v tejto sezóne nás čaká ešte veľa úspechov.”

🟡Zhodnotenie kvalifikačných turnajov U17, krídelníkom BKM ISKRA SVIT, Lukášom Bambúchom: “Postup do skupiny medzi 8 najlepších tímov na Slovensku je určite úspešný štart do sezóny. No práca zďaleka vôbec nekončí, práve naopak, teraz budeme pracovať a trénovať este kvalitnejšie, aby sme sa počas sezóny dostali medzi tie TOP tímy na Slovensku. Naše ciele sú určite len a len tie najvyššie, uvidíme počas sezóny, ako sa nám bude dariť, ale určite budeme tvrdo pracovať na tom, aby sme bojovali o tie najlepšie miesta v našej lige na Slovensku. S Lučencom sme mali možnosť už hrať aj túto sezonu na kvalifikácii, ale hrali sme na súperovej palubovke. Tentokrát hráme u nás doma vo Svite a veríme, že naši fanúšikovia urobia tú najlepšiu atmosféru a pomôžu nám vyhrať tento zápas. Čo by bol ten najlepší vstup do Gold ligy U17.”