JUNIORI S JEDNOZNAČNÝM POSTUPOM DO SKUPINY GOLD U19 🏆🥇

0

➡️Naše juniorské družstvo dopadlo na dvoch kvalifikačných turnajoch U19 vynikajúco. Bez jedinej prehry sa naši chlapci umiestnili na 1.mieste v skupine VÝCHOD. Za nami ostali družstvá Rim Basket Košice, Tydam Košice, Spišskí Rytieri, TSM SLÁVIA Žilina a Považská Bystrica. 

➡️Aj napriek tomu, že nás trápia dlhodobejšie zranenia, keď sa dvaja naši lídri, Samuel Čmil a Július Matušek, ktorí sú súčasťou mužského tímu, zranili a do juniorských zápasov zasiahnuť nemohli, sme to úspešne zvládli. Družstvo potiahli ďalší hráči, čo len potvrdilo silu nášho kolektívu a silu nášho juniorského tímu, ktorého súčasťou sú v tejto sezóne aj naši talentovaní kadeti (ročník narodenia 2007-2008). Juniorské družstvo je vedené hlavným trénerom Stanom Semanom, s ktorým si chlapci v minulej sezóne vybojovali na MAJSTROVSTVÁCH SLOVENSKEJ REPUBLIKY bronzové medaily. Tento rok sa budeme snažiť a bojovať o to, aby sme dopadli ešte lepšie. Chlapcom a trénerom veríme, a silno dúfame v úspešnú sezónu našej mládeže.

🔵Výsledky z kvalifikačných turnajov kategórie do 19 rokov:
🟡Zhodnotenie juniorských zápasov od hlavného trénera, Stanislava Semana: “Všetkých 5 zápasov sme odohrali v stabilnej forme, musím povedať, že na začiatok sezóny v celkom solídnej forme. Som rád, že sme turnaje odohrali v širokej rotácii hráčov, vrátane pendlujúcich kadetov. Boli to kolektívne výkony, na ktoré budeme chcieť naviazať aj v ďalších zápasoch, ktoré odohráme s top tímami na Slovensku v skupine Gold U19.”

🔵Celkové poradie v skupine U19 – VÝCHOD:

Gratulujeme k postupu a želáme veľa úspechov v sezóne 2023/202! Nech úspešne reprezentujeme MESTO SVIT 💙💛👏🏼