OPÄŤ ROZBIEHAME TRÉNINGY PRE NAJMENŠÍCH ŠKÔLKAROV

0

Kvôli veľkému záujmu od októbra spúšťame opäť tréningy pre najmenších škôlkarov.

Prvý tréning bude v nedeľu 2.10. 2022! Tréningy sú určené pre deti vo veku 3-6 rokov. Zameranie tréningov bude najmä na všeobecnú pohybovú prípravu, deti budú prvýkrát v kolektíve, budeme súťažiť, hrať sa a samozrejme robiť aj s basketbalovou loptou.      Rodičia a deti, ktoré budú mať záujem, budeme brávať na domáce extraligové zápasy mužov Iskry Svit.

Tréningy budú prebiehať každú nedeľu v ISKRA ARÉNE vo Svite, tak ako to bolo minulý rok. Tréning bude trvať 1hodinu, v čase od 16:00 do 17:00. Ak by nastalo zrušenie tréningu zo závažných dôvodov, o všetkom budeme rodičov vopred informovať na našom klubovom Facebooku- BK Iskra Svit, webe a taktiež prostredníctvom e-mailu.

Čo treba deťom priniesť? Tričko, kraťasy/tepláky, prezuvky!, vodu.

Všetky pomôcky na tréning zabezpečí klub. Vstup do telocvične na tréningy je rodičom samozrejme povolený, ALE VSTUP NA PALUBOVKU BUDE POVOLENÝ IBA V NÁVLEKOCH/PREZÚVKACH!!!

Mesačná platba pre škôlkarov je 10Eur.

Informácie o platbách bude rodičom zaslaná prostredníctvom e-mailu. Prikladáme link na formulár, ktorý je potrebné vypísať pred prvým tréningom a odoslať. 

!! https://forms.gle/nNVUReMydsT7yc5S7 !!

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na e-mail: bkmiskrasvit@gmail.com , alebo na tel. číslo. 0919231977.

Tréneri: Dominika Drobná, Matúš Kuzmík, Marko Miškovič, Patrícia Sojáková, Katarína Barillová

Na všetkých sa veľmi tešíme!