STARŠÍ ŽIACI AJ V OSLABENEJ ZOSTAVE S DVOMI VÍŤAZSTVAMI🔥

0

➡️Starší žiaci v kategórii U15 pokračovali počas víkendu v súťaži SILVER LEAGUE U15, dvomi zápasmi na súperových palubovkách. V sobotu chlapci vycestovali do Kežmarku a v nedeľu na druhý zápas do Žiliny. Naše družstvo starších žiakov trápila celý týždeň veľká maródka a tak až do piatkového rána nebolo isté, v akej zostave a v akom počte na zápasy vycestujeme. Nakoniec bolo k dispozícii trénerovi Milošovi Ivanovi, deväť statočných a zdravých hráčov. Tí to zvládli najlepšie, ako sme si mohli priať. V obidvoch zápasoch sme boli úspešní a domov sme sa vrátili s dvomi víťazstvami. V obidvoch zápasoch bol bodovým lídrom náš kapitán, člen širšieho výberu reprezentácie U16, Samuel Ivanko. Náš talentovaný rozohrávač viedol v obidvoch zápasoch príkladne celý tím a okrem bodov pridal do osobných štatistík aj kvalitný počet doskokov a asistencií, keď vytvoril pre svojich spoluhráčov veľké množstvo voľných pozícii, z ktorých mohli následne skórovať. Priestor na ihrisku dostali všetci hráči a prezentovali sa príkladnou bojovnosťou, ktorá týchto mladých hráčov musí zdobiť v každom zápase. Veríme, že krok po kroku bude toto družstvo ďalej rásť, nie len po kolektívnej stránke, ale aj po individuálnej. 

🟡Výsledky zápasov kategórie STARŠÍCH ŽIAKOV U15 (SILVER LEAGUE)🟡

🔵 BK MŠK Kežmarok – BKM ISKRA SVIT
➡️48:114
🐻Body Iskra: Ivanko 36, Cvaniga 23, Fassinger 21, Kacvinský 19, Kočíšek 10, Tkáč 3, Zemčák 2, Truska, Stolarčík 

Zhodnotenie zápasu krídelníkom BKM ISKRA SVIT, Krištofom Cvanigom: “Zápas sme začali nekoncentrovaní, nebránili sme a na začiatku sme podcenili nášho súpera. Cez polčas sme si povedali, že musíme začať hlvne lepšie brániť a v útoku si viac prihrávať. Druhý polčas sme začali hrať oveľa viac kolektívnejšie a k tomu sme pridali agresívnu obranu. Vďaka zlepšenej obrane, sa družstvo Kežmarku dostávalo do problémov a cez našu agresivitu nevedeli útočiť. Získali sme ľahké lopty a dali sme body v zápase. Som rád, pretože si zahrali všetci hráči a taktiež som spokojný s tímovým, či individuálnym výkonom.”

🔵Tsm SLÁVIA Žilina – BKM ISKRA SVIT
➡️34:76
🐻Body Iskra: Ivanko 27, Fassinger 18, Kacvinský 14, Zemčák 7, Cvaniga 6, Kočíšek a Tkáč 2, Truska, Stolarčík 

Zhodnotenie zápasu rozohrávačom BKM ISKRA SVIT, Samuelom Kacvinským: “Na dnešný zápas sme nastúpili bez koncentrácie. Zle sme bránili a nedávali koše. Po prvom polčase sme vyhrávali, ale boli sme veľmi nespokojní s našou hrou. Na druhý polčas sme sa vrátili do hry s väčším odhodlaním a hrali sme lepšie, no aj tak sme po zápase boli nespokojní s našou hrou, pretože vieme hrať oveľa lepšie. Zápas sme vyhrali 76:34., z toho sa tešíme, ale máme pred sebou veľa práce.”

Chlapcom gratulujeme a tešíme sa na ďalšie zápasy v súťaži! 💙💛