ŽIACI POSTUPUJÚ DO CELOSLOVENSKEJ SKUPINY GOLD U14🔥

0

Po skvelých sobotňajších výkonoch v Košiciach sa naše družstvo žiakov prebojovalo do ďalšej fázy súťaže. Súťaž žiakov sa hrá v 3 skupinách (západ, stred a východ), z ktorých postupujú 3 najlepšie tímy do celoslovenskej skupiny GOLD U14. Vyvrcholením súťaže sú Majstrovstvá Slovenskej republiky kategórie do 14 rokov. 

Tím pod vedením trénerky Mišky Drobnej, čakali v sobotu 6.1.2024 dva najdôležitejšie zápasy, ktoré naši žiaci odohrali na palubovke RIM Basket Košice. V prípade pomyslenia na postup do ďalšej fázy súťaže U14, potrebovali chlapci obidva zápasy vyhrať, aby získali body do tabuľky a postúpili ďalej pred družstvom z Košíc. Naše družstvo žiakov počas celých sviatkov poctivo trénovalo a pripravovalo sa na tento víkend, aby zápasy úspešne zvládli. Za obrovskej podpory rodičov a skvelému tímovému výkonu, si naši chlapci vybojovali dva veľké víťazstvá a postupujú do skupiny GOLD U14. GRATULUJEME !!

🟡BKM ISKRA SVIT – BK ŠPD Rožňava
➡️53:43

🟡Rim Basket Košice – BKM ISKRA SVIT
➡️39:46

🔵Hodnotenie zápasov hlavnou trénerkou, Michaelou Drobnou: “Posledným zápasom v základnej časti sme konečne vyhrali sami nad sebou. Viedli sme s Košicami celý zápas, udržiavali sme si dostatočné vedenie a nakoniec sme zvládli aj nervózny záver. Nič lepšie sme si do Nového roka ani nemohli priať. Chlapci obetujú pre túto hru veľa, konečne hmatateľne pocítili výsledok svojej práce. Ako trénera ma teší, že som konečne videla jeden bojujúci tím + šiesteho hráča = rodičov. Atmosféra na Lokomotíve miestami pripomínala súboj hlasiviek rodičov oboch tímov a bola skvelá. 

Čaká nás ešte veľa práce, ale tento víkend bol motivujuci nielen pre chlapcov,ale aj pre mňa, ako trénera.”