Kadetský tím Iskry Svit na sústredení v Srbsku

0

Na záver letnej prípravy sa najstarší chlapci basketbalového klubu mládeže zúčastnili sústredenia v Srbsku. Hráčov Iskry Svit čakalo niekoľko ranných tréningov pod vedením kondičnej trénerky, Mirky Fabryovej. Po atletických tréningoch a regenerácii v bazéne, odohrali chlapci tri kvalitné stretnutia proti vynikajúcim srbským klubom, ktoré majú na svojom konte niekoľko titulov. Dva zápasy po sebe odohrali chlapci Svitu proti tímom “U17” a “U20” klubu ČAČAK 94. Nasledujúci deň sme si sily zmerali s top tímom reprezentujúcim klub BORAC ČAČAK. Tvrdý a agresívny basketbal, s ktorým sa na Slovensku nestretávame pravidelne ukázal hráčom a trénerom, kde sú rezervy a ktorým smerom sa v nasledujúcich dňoch v predsezónnej príprave vyberieme. Ďakujeme chlapcom za reprezentáciu klubu a držíme palce v blížiacom sa začiatku sezóny 2024/2025.

ČAČAK 94 “U17” – BKM Iskra Svit “U17” 

91:54 

ČAČAK 94 “U18” – BKM Iskra Svit “U17”

83:31 

Borac Čačak – BKM Iskra Svit “U17” 

78:40 

“Chcel by som sa vám všetkým úprimne poďakovať za podporu a pomoc počas nášho výletu do Srbska. Bolo mi veľkým potešením, že som mohol spolu s deťmi navštíviť svoje rodné mesto a umožniť im zahrať si zápasy proti najlepším hráčom. Dúfam, že si deti odniesli krásne spomienky a že sa vrátili domov spokojné. Som nesmierne hrdý na to, že sme ako tím dokázali čo najlepšie reprezentovať náš klub Iskra Svit, naše mesto a krajinu. Všetko, čo som urobil, som urobil pre dobro detí a klubu. Od priateľov v Srbsku som dostal veľa pochvál na adresu nášho tímu, a teší ma, že sme zanechali taký dobrý dojem. Ešte raz vám ďakujem za to, že ste vždy pri nás a že podporujete Iskru Svit. Bez vašej podpory by bolo všetko oveľa náročnejšie!”zhodnotil hlavný tréner kategórie U17 a U20, Nikola Maslarević. 

Ďakujeme hlavnému trénerovi za organizáciu skvelého sústredenia, z ktorého budú chlapci čerpať sily a nadobudnuté skúsenosti počas sezóny 2024/2025. Ďakujeme rodičom za podporu a zabezpečenie sústredenia. 

 O blížiacich sa kvalifikačných turnajoch Vás budeme informovať v najbližších dňoch.