JE TO DOMA !SME TRETÍ NAJLEPŠÍ JUNIORSKÝ TÍM NA SLOVENSKU 

0

Obrovská gratulácia našim juniorom s trénerom Stanom Semanom, ktorí po vynikajúcom výkone vybojovali SVITU 3.MIESTO NA MSR U19!

Levice – Iskra Svit 71:73

Chlapci dnes ste ukázali, akú robotu ste odviedli počas tejto sezóny. Rozvaha, sebavedomie, presné strely a veľká bojovnosť nás zdobila počas celého turnaja. Samuel Čmil ukázal svoje kvality a celý turnaj organizoval hru nášho tímu skvele, bolo vidno, že konkurencia na extraligových tréningoch Sama posunula o veľký krok vpred. Samo turnaj ukončil parádnym individuálnym výkonom (16bodov,13doskokov a 12asistencií!).

Julo Matušek patril k jednoznačne najlepším podkošovým hráčom turnaja. Dominik Kester a Daniel Blaško boli už tradične mašinami na trojky. Timotej Soják s Markim Miškovičom priniesli na ihrisko vždy veľkú energiu. Ale tento bronz bol vybojovaným prispením každého jedného hráča a odmenou za celú sezónu! Marek Gradzilla, Vratko Baláž a jeho neskutočné doskoky, Martin Zimerman a jeho najdôležitejšia trojka minútu do konca zápasu, Matúš Kuzmík, Luco Kašela, Peter Misal. Na turnaji chýbal Jakub Matulík kvôli zdravotným ťažkostiam.

Tímový duch a spoločná cesta za úspechom nám vybojovala PRVÝ BRONZ V TEJTO SEZÓNE.

SME NA VÁS HRDÍ! MY SME ISKRA.